Ion Cataragă și SiteulMeu.net

Am intrat pe drumul antreprenorial încă de la vârstă de  20 ani, reușind să îmi pun imaginația în practică și să dezvolt o afacere de suflet cu ceea ce aveam acasă: o livadă de pruni și nuci. Așa am ajuns la idea de prune uscate umplute cu miez de nucă, livrate la domiciliu -un desert traditional care prin intermediul paginii de facebook, și a unui site  a ajuns pe mesele a sute de oameni într-un timp record. Încă  de atunci am realizat impactul care îl poate avea o promovare bună și un site setat să vândă.

Între timp am căutat mereu să îmi îmbunătățesc abilitățile în domeniul marketingului digital, să învăț lucruri noi, și cel mai important să pun în practică strategii de marketing care să aducă rezultate.

În 2019, după câțiva ani în care am călătorit mult și am lucrat individual cu clienți internaționali, am hotărât să revin în țară și să înființez Siteulmeu.net, platformă prin prin care oferim servicii integrate de creare site-uri și promovare a unei afaceri, serviciu sau produs. 

 Vocația mea este să promovez oameni care vând lucruri și și servicii deosebite, să transform proiectele la început de drum în afaceri cu perspectivă mare și să vin cu strategii de marketing care să aducă bani mai mulți în cont și clienți fericiți.

Suntem o echipă tânără care manâncă marketingul pe pâine și ajută companiile bune să se facă cunoscute sau transformăm proiectele la început de drum în afaceri cu potențial mare prin intermediul mediului online și nu numai.

Nu ne-am născut învățați, dar iubim provocarile iar în câțiva ani ne propunem să ajungem  agenția de marketing numarul unu în țară. Pentru că credem că fiecare afacere poate ajunge de succes dacă sunt aplicate corect toate instrumentele de promovare – ceea și ce facem deja.

 

Contactează-ne în următoarele 3 zile
și prima lună îți promovăm site-ul GRATUIT

  • 00Zile
  • 00Ore
  • 00Minute
  • 00Secunde
© Site-ul Meu 2019